۱۳۸۷/۰۲/۳۰

یه آقای خیلی با شخصیتی که کارشناس باتجربه و باسواد وکارکشته مسائل کشاورزی بود اومده بود شرکت ما. کلی حرفای جالب میزد که دیدم بد نیست کمی از حرفاشو برای شما هم بگم. میگفت در تمام اروپا و آمریکا محصولات گل خانه ای به هیچ عنوان سمپاشی نمیشن. میگفت قبل از اینکه شروع کنن به کشت، خاک رو ضد عفونی میکنن و همچنین بذر رو به مدت 48 ساعت ( بسته به دما) توی محفظه ضد عفونی قرار میدن. بعد که کشت کردن به هیچ عنوان از سم استفاده نمیکنن ( حتی یک قطره) . به همین خاطر وجود سم در این محصولات صفره. اما در ایران ضد عفونی قبل از کشت انجام نمیشه . به جاش از یک نوع سم بسیار بسیار خطرناک ( من الان اسمش یادم نیست) یک روز در میون استفاده میشه!!!این سم به خورد محصول میره و به هیچ عنوان با شستن و ضدعفونی کردن از بین نمیره این سم. بعد که ما این محصولات خیلی خوشگل و خوش آب و رنگ رو میخریم وارد بدن ما میشه که بروز انواع سرطانها و امراض نشونه همین سمه. بعد هم که انشاءالله بعد از 150 سال از دنیا رفتیم و بدنمون تجزیه شد، این سم وارد چرخه خاک میشه و...! انقدر این سم پایداره. میگفت به هیچ عنوان از محصولات گلخانه ای استفاده نکنید. هرچند که قیافه خوشگلی دارن. این یکی از مضراتشه. ادامه مطالب انشاء الله به شرط حوصله در پستهای آتی!

هیچ نظری موجود نیست: